Review
Vul de gegevens zo volledig mogelijk in. Uw review wordt altijd bekeken voordat deze geplaatst wordt. Incorrecte informatie of verkeerd taalgebruik zijn redenen om de review te weigeren.
het is mogelijk dat er contact met u opgenomen wordt ter controle.

Naam
Mail
Review Titel
Score
Beoordeling

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor de review. Geen van deze gegevens zullen wij doorgeven of verkopen aan derden. Naast deze gegevens bewaren wij ook uw IP-adres, in geval van misbruik van deze review mogelijkheid zullen wij, zonder uitzondering, altijd melding maken en de verzamelde gegevens doorspelen.

Top Bloemen en goede service

★★★★★
5 5 1
Ik ben afgelopen weekend super geholpen en wat een Prachtige winkel!

.

★★★★★
5 5 1
Bijzonder bedankt voor de goede service. Ik had per a buis een verkeerd adres doorgegeven en was blij dat u belde om het goede adres te achterhalen. Nu konden de bloemen op de feestdag zelf worden aangeboden.

Snelle bezorging op laatste moment

★★★★★
5 5 1
Enkele weken geleden heb ik echt op het allerlaatste moment gevraagd of men een boeket kon bezorgen op een specifiek tijdstip. Ook vroeg ik om een bevestiging als de bezorging was gelukt. Ik ben geweldig geholpen, het was en supermooi boeket en ik ben zelf gebeld na bezorging. N super zaak met zeer goed advies en super behandeling van de klant